Selecteer een pagina

Probleem­­gedrag voor­komen of op­lossen

Stadskatten helpt kattenbaasjes problemen te voorkomen en oplossen als dat nodig is. Stadskatten biedt gedragsadvies op maat, speciaal voor jouw situatie en jouw kat. Je kunt hier ook terecht met vragen over optimale huisvesting, goede zorg, voeding en voor de leukste adressen voor katten in jouw stad.

Gedrags­advies is maat­werk

Geen kat is hetzelfde. Stadskatten biedt gedragsadvies op maat. Toegespitst op jouw situatie en vooral op jouw kat.

Snel consult
(beeldbellen, 30 min.)

Kort telefonisch consult voor vragen, twijfels of kleine ergernissen. Veel is oplosbaar, mits je er vroeg bij bent. Leer je kat beter lezen en begrijp wat hij nodig heeft. Stadskatten denkt mee en geeft concrete tips en adviezen.

€55,00

 

De gelukkigste kat
(thuis of beeldbellen, ca. 1 uur)
Maak jouw kat nóg gelukkiger met maatadvies van Stadskatten. Sparren over de beste plek voor de kattenbak. Een kat erbij of niet? Zorgen voor een oudere kat. Zo weet je zeker dat jouw kat gelukkig is en blijft.

€75,00

(Brochures inbegrepen)

Gedragsadvies
(thuis of beeldbellen, ca. 2 uur)

Voor gedragsproblemen die al wat langer bestaan, met een of twee katten of complexer van aard, trekt Stadskatten meer tijd uit. Gedragsadvies op maat, plus nazorg. Blijf niet tobben, dat is beter voor de kat en ook voor jou.

€185,00

(Drie maanden nazorg inbegrepen)

Wat is gedrags­therapie

Gedragstherapie voor het oplossen van probleemgedrag

Probleemgedrag zoals onzindelijkheid, angst of agressie (bijten of uitslaan) komt veel voor en meestal oplosbaar. Online zijn talloze adviezen te vinden, maar gedragstherapie is maatwerk. Stadskatten geeft concrete adviezen toegespitst op jouw situatie en jouw kat. Daar is niets zweverigs aan. Blijf niet tobben, maar vraag advies. Dat is beter voor de kat en ook voor jou.

TIPS & TRICKS

Schriftelijke adviezen

(algemeen)

Stadskatten biedt brochures over verschillende onderwerpen:

  • De kattenbak met uitgebreid advies over kattengrit, de ideale locatie van de bak, tips voor schoonmaken en meer. €12,50
  • Spelen over het belang van spel voor binnenkatten en hoe je een oudere kat weer aan het spelen krijgt. €7,50
  • Stout! over hoe je een kat kunt leren niet op het aanrecht te springen. Tip: straffen werkt sowieso niet. €12,50

ADVIES

De gelukkigste kat

Maak jouw kat nóg gelukkiger met advies op maat van Stadskatten. Hoe geef je een kitten de beste start en hoe blijft je een oudere kat fit en happy. Misschien heb je al jaren katten of is jouw kattenliefde nog maar pril, Stadskatten is sparringpartner voor de beste plek voor de kattenbak; hoe je jouw oudere kat aan het spelen krijgt en wat te doen als je een weekend weg wilt.

Bedankt Esmerij, voor je tijd en tips die we van je gehad hebben. We merken dat het al een stuk beter gaat met Moomin!

Baasjes van Moomin, Yumi en Zouma