Selecteer een pagina

Favorieten van Stadskatten

Iedere kat heeft zo zijn eigen smaak. De ene stadskat wordt wild van een stukje gekookte kip en de ander haalt daar z’n neus voor op. De favorieten van stadskatten Kees en Coco zijn dan ook niets meer en minder dan dat: de succesnummers in huize Stadskatten. De favorieten van Stadskatten zijn #nietgesponsord en #zelfbetaald.
Modkat XL

Trimmen

The Happy Cat

The Happy Cat kattentrimster is een kei in het trimmen van katten en een mooi mens bovendien. Marie werkt kat- en vacht vriendelijk en ik heb samen met haar in de Tinley schoolbanken gezeten dus ze weet ook alles van kattengedrag.
The Happy Cat website.

Dierenasiel Oostzaan

Shoppen

Zooful Amsterdam

Cadeauwinkel met dieren cadeautjes voor mensen. Wie zit te springen om een flessenopener of een pizzasnijder in de vorm van een kat, moet hier wezen. De eigenaresse werkte vroeger als vrijwilligster op de Poezenboot. Dat kan geen toeval zijn.
Website.

Wild Whiskers

Kattenoppas

Ikpasopjouwkat

Opgericht in 2008 en daarmee een van de oudste oppasservices van Amsterdam. Geweldige naam ook: Ikpasopjouwkat Marieke is naast professioneel oppasser ook gediplomeerd gedragstherapeut dus je kat is bij haar en haar team in goede handen.
Website Ikpasopjouwkat.

Modkat XL

Kattenbak

XL Kattenbak

De beste kattenbak voor jouw kat is de grootste bak die je kunt vinden, kwijt kunt en liefst anderhalf keer de lengte van je kat en hoog genoeg zodat hij niet z’n oortjes stoot als hij rechtop zit. Bakken van Modkat zijn prachtig, maar alleen de XL is geschikt voor volwassen katten. Een kattenbak hoeft echter heus niet duur te zijn, een flinke plastic opbergbox doet het ook prima.
Modcat website.

Dierenasiel Oostzaan

Adopt don’t shop

Kattenasiel Oostzaan

Sinds kort werk ik als vrijwilliger bij Dierenasiel Oostzaan, een klein kattenasiel vlakbij Amsterdam. Ten einde asielkatten een extra steuntje te kunnen geven biedt Stadskatten ex-Oostzaan asielkatten 20% korting op een gedragsconsult.
Dierenasiel Oostzaan website.

Wild Whiskers

Shoppen

Fijne kattenspulletjes

Wild Whiskers is winkel met fijne kattenspullen van kattenbakken tot speeltjes en ook leuke kattencadeutjes voor mensen. Het is de tweede zaak van de eigenaresse van het eerste kattencafé van Amsterdam: Kopjes. En dat zit er ook vlak naast.
Website Wild Whiskers.

Spelen

Navulhengels van Tabby Tijger

Spelen met een hengel is leuk. Tabby Tijger heeft stevige en extra lange hengels met verwisselbare ‘prooien’ en blijft daardoor langer interessant. Beweeg de prooi steeds weg van de kat en niet naar hem toe, in de natuur rent een muis immers ook niet op een kat af.
Tabby Tijger website.

Kattenbak

Allerfijnste kattenbakzand

Kattenbakvulling moet zacht zijn als een zandstrand. Katten hebben gevoelige pootjes
en veel kattenbakgrit voelt aan als harde kiezels. Niet prettig. Zand van Almo Nature (bekend van kattenvoer) is fijn en zacht, plantaardig, absorberend, ongeparfumeerd én wc-doorspoelbaar.
Almo Nature.

Eten (en snoepen)

Snoep verstandig

Als je een kat iets wil aan- (of af-) leren werkt belonen van goed gedrag het best. Dat kan met een aai en wat lieve woordjes, maar met een lekker snackje op z’n tijd krijg je ook vrij veel gedaan.
Voor Strip teasers van Miss Purrfect geeft stadskat Kees zelfs een high five.