Selecteer een pagina

Wat is de beste Katten­bak­vulling?

Almo Nature kattenbakvulling

Kattenbakgrit, het blijft ingewikkeld. De kattenbaas hier in huis, dat ben ik, wil kattenbakvulling die makkelijk verkrijgbaar is, liefst gewoon bij de supermarkt of de dierenwinkel om de hoek. Ik wil handzame zakken, want ik heb geen ruimte om grote verpakkingen op te slaan. Ik wil kattengrit dat goed klontert, niet stinkt, niet zo uitloopt en niet zo zwaar is om te sjouwen. De kattenbak-gebruikers hier in huis hebben ook zo hun voorkeuren waar het kattenbakzand betreft. De ene kat heeft astma, dus voor hem mag het niet te stoffig zijn. De andere kat is zo kieskeurig dat ze het liefst iedere dag een nieuwe verpakking kattengrind open trekt. Ik heb in de loop der jaren heb ik dus heel wat kattenbakvulling getest.

Lees hier al mijn blogs over kattengrit.

Blogs over biologisch kattengrit

Blogs over kattengrit van klei