Selecteer een pagina

Probleem­­gedrag voor­komen of op­lossen

Stadskatten helpt kattenbaasjes problemen te voorkomen en oplossen als dat nodig is. Stadskatten biedt gedragsadvies op maat, speciaal voor jouw situatie en jouw kat. Je kunt hier ook terecht met vragen over optimale huisvesting, goede zorg, voeding en voor de leukste adressen voor katten in jouw stad.

Gedrags­advies is maat­werk

Geen kat is hetzelfde. Stadskatten biedt gedragsadvies op maat. Toegespitst op jouw situatie en vooral op jouw kat.

Gedragsadvies

Geschikt voor: onzindelijkheid of problemen met de kattenbak, voor huishoudens met één kat, agressief gedrag naar mensen, angstig of aandachtvragend gedrag. Je krijgt direct advies én een schriftelijk plan.
Bestaat uit een huisbezoek of beeldbellen, 60+ minuten en 3 maanden support via e-mail of whatsapp.

€185,00

 

Gedoe tussen katten

Voor mislukte introducties of katten die vechten, meer-kat huishoudens (2 of 3 katten, voor grotere groepen kan een meerprijs gelden), onzindelijkheid en sproeien. Je krijgt direct advies en een schriftelijk plan.
Thuis of beeldbellen, 60+ minuten en 3 maanden follow-up support via e-mail of whatsapp.

€235,00

Blije kat consult

Het blije kat consult is bedoeld om problemen vóór te zijn en voor relatief eenvoudige issues. Omgaan met een oudere kat of twijfel over een kat erbij? De beste plek voor de kattenbak en verzorgings­tips.
Ook voor bestaande klanten om nog even te sparren. Video- of telefoongesprek van 30+ minuten. 

€75,00

Wat is gedrags­therapie

Gedragstherapie voor het oplossen van probleemgedrag

Probleemgedrag zoals onzindelijkheid, angst of agressie (bijten of uitslaan) komt veel voor en meestal oplosbaar. Online zijn talloze adviezen te vinden, maar gedragstherapie is maatwerk. Stadskatten geeft concrete adviezen toegespitst op jouw situatie en jouw kat. Daar is niets zweverigs aan. Blijf niet tobben, maar vraag advies. Dat is beter voor de kat en ook voor jou.

TIPS & TRICKS

Schriftelijke adviezen

(algemeen)

Stadskatten biedt brochures over verschillende onderwerpen:

  • De kattenbak met uitgebreid advies over kattengrit, de ideale locatie van de bak, tips voor schoonmaken en meer. €12,50
  • Spelen over het belang van spel voor binnenkatten en hoe je een oudere kat weer aan het spelen krijgt. €7,50
  • Stout! over hoe je een kat kunt leren niet op het aanrecht te springen. Tip: straffen werkt sowieso niet. €12,50

ADVIES

De gelukkigste kat

Maak jouw kat nóg gelukkiger met advies op maat van Stadskatten. Hoe geef je een kitten de beste start en hoe blijft je een oudere kat fit en happy. Misschien heb je al jaren katten of is jouw kattenliefde nog maar pril, Stadskatten is sparringpartner voor de beste plek voor de kattenbak; hoe je jouw oudere kat aan het spelen krijgt en wat te doen als je een weekend weg wilt.

Bedankt Esmerij, voor je tijd en tips die we van je gehad hebben. We merken dat het al een stuk beter gaat met Moomin!

Baasjes van Moomin, Yumi en Zouma